Mar 7, 2011

Nak download movies?

Bosan dan bosan. Duduk rumah for 2months. Siapa tk bosan? Haha. Okay so harini nak ajar d/l movies macam mana. So easy!Thanks to anisah sabaruddin.

1st - pegi ni http://download.cnet.com/windows/  search 'torrent' , dia warna hijau, then download.



(click untuk besarkan)

(click untuk besarkan)

(click untuk besarkan)

*then install, and automatically akan keluar yang ni.

2nd - gi http://www.kickasstorrents.com/ untuk download apa saja yg korang nak. kalau file dia 3GB dan ke atas , ambik masa yg lama utk download. seminggu dua. korang kena sabar. kalau korang download 7GB dan ke atas ambik masa lebih dari satu bulan.



(click untuk besarkan)

(click untuk besarkan)

3rd - http://www.asiatorrents.com/ yg ni utk korang download drama dekat korean and japan. tapi korang kena sign up. baru boleh download ok. ni sama je dgn '2nd' tu. kena sabar.

* dekat download c net tu kau boleh download VLC player kalau kau nak. semua ade kat download cnet. tapi kena pandai cari. biasanya org banyak download tu yg selamat.

benda benda mcm ni kau kena rajin explore and godeh godeh. nanti dah lama biasa. ;))


haha. Thanks anisah!:D

1 comment:

irfan said...

thank for this sayang. i Dl sekejap je tau. huhu ^^